Een nieuwe reis

Net terug van onze reis in 2017, maar de reis voor 2018 staat al weer in de steigers. De camper was eerder dit jaar al geboekt. Wederom voor 3 weken.

Deze keer beginnen we met een citytrip Chicago, en vliegen dan met een binnenlandse vlucht naar Las Vegas waar we de camper ophalen. Daar staat ook weer onze doos met spullen en onze stoelen veilig opgeslagen bij Roadbear.

Omdat de camper al geboekt was begon ik drie dagen na thuiskomst eens met het kijken naar vliegtickets. Gewoon omdat het leuk is om te kijken, de prijzen te volgen, en dan voor een leuke prijs de tickets te boeken. Meestal gaat er dan wel een maand of twee overheen voordat we dan ook daadwerkelijk boeken. Maar nu ging ik, op onze trouwdag,  eens kijken wat de prijzen om dit moment doen. Dan heb je ook een idee, en weet je wanneer een prijs goed is. Ko was net even de deur uit. Ik voer de data in en Chicago als begin en terug van Seattle (daar leveren we de camper weer in) Dat we in Chicago zouden beginnen stond nog niet vast, Boston was ook nog een optie. Ik druk op zoeken en niet veel later verschijnt daar de prijs in zicht: 466 euro! Oei, dat is wel een mooie prijs, en veel lager zal deze niet worden. Nog even gekeken wat Boston op dezelfde data doet, en die stond voor ruim 500 euro. Wat nu? Ko is er niet, we hebben het helemaal nog niet gehad over hoe lang we dan eerst een stad bezoeken, wanneer we heen vliegen en wanneer terug. De mensen die dit ook vaker aan de hand hebben weten ook wel hoe dit gaat. Je zoekt naar een mooie prijs voor vliegtickets, ziet een mooie prijs, maar twijfelt nog, klikt de pagina weg, en als je dan een uur later weer gaat kijken is die mooie prijs weg. Die prijs zie je vaak ook niet meer terug, dus baal je dat je toen niet toch maar gelijk geboekt hebt. Maar om nu zomaar eigenhandig dit te beslissen is ook zo wat. Dus toch de pagina maar weggeklikt. Toen Ko terug kwam hem gelijk verteld van de prijs, wat we nu toch doen moeten. Opnieuw terug naar de website en kijken of de prijs er nog steeds stond. Ja, nog steeds 466 euro, daarnaast een directe heenvlucht en mooie tijden voor de terugreis. Heen met United zodat we ook onze punten blijven behouden. Met de punten die we al hebben gespaard kunnen we voor 6 euro een binnenlandse vlucht naar Las Vegas boeken. Lang nagedacht hebben we niet. Ko vindt alles goed, ook qua datums, die is niet zo moeilijk. Dus maar snel geboekt. Daar gaat dus een gedeelte van de voorpret, de tickets zijn al binnen, drie dagen na thuiskomst van onze reis. Zo snel zijn we nog nooit geweest, maar ja, de portemonnee vindt het wel fijn.

De binnenlandse vlucht moeten we nog regelen bij United. Dat zal ook wel snel gebeuren, maar moeten we even telefonisch regelen met United zodat we beide tickets als 1 boeking in kunnen voeren.

De route moet nog helemaal uitgewerkt worden, vast staat dat we in Las Vegas beginnen, en eindigen in Seattle, en dat Grand Teton en Yellowstone bezocht gaat worden. De rest moeten we nog bedenken. En we moeten natuurlijk informatie gaan opzoeken over Chicago en Seattle. Sinds lange tijd gaan we weer een reis maken waarvan het grootste gedeelte ook voor ons helemaal nieuw is. Dat is ook wel weer leuk! En vergt ook weer meer voorbereiding.

Nu eerst maar eens gaan beginnen aan het fotoalbum en de video van onze afgelopen reis, en dan gaan we ons verdiepen in de nieuwe reis, we hebben daar vandaag op de dag af nog 10 maanden voor 🙂

Advertenties

2 gedachtes over “Een nieuwe reis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s